Een mini vrieskast is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je ontdekt dat het vriesvak van je koelkast toch wel wat klein is. Toch is een mini vrieskast een uitstekende oplossing voor veel mensen. Je hebt namelijk de keus, of de koelkast vervangen voor een koel/vries combinatie, of een volledige vrieskast of vrieskist erbij kopen die je maar voor de helft zal gebruiken, of je koopt een mini vrieskast.

mini vrieskastEen mini vrieskast is een uitstekende tussenoplossing die het gat dicht tussen vervanging van goede spullen en een te groot tweede apparaat erbij kopen. Bovendien is het als je een niet al te hoge koelkast hebt het soms ook nog eens mogelijk om de mini vrieskast bovenop de koelkast te zetten. Dat bespaart ook nog eens flink ruimte.

De mini vrieskast elders plaatsen

Natuurlijk kan een mini vrieskast ook ergens anders geplaatst worden. Als je een plank verwijdert in een keukenkastje kan je een mini vrieskast met gemak plaatsen. Denk er dan wel aan dat je voor voldoende ventilatie zorgt zodat er geen energie verspilt wordt. Over energieverspilling gesproken, een mini vrieskast is natuurlijk een stuk energiezuiniger dan een gewone vrieskast die je maar voor de helft gebruikt.

Retailer kiezen

Het is cruciaal natuurlijk om een goede retailer te kiezen. Check altijd eerst online reviews als je niet bij een bekende naam zou gaan shoppen. Op een website als deze hier kan je voor heel wat retailers info vinden van ├ęchte klanten – zeker interessant natuurlijk!